de 4e plaats en op de CD “Alle 014 goed”

Posted by on 10 Apr, 2014 in Rens Hensen | 0 comments

Ik heb de 4e plek behaald in het eindklassement voor de CD “Alle 014 goed” en daarmee tevens een plek bemachtigd op de CD. Ik wil jullie bedanken voor je stem!

Daarnaast sta ik met een intervieuw in het Stadsnieuws van 9 april en kun je ook nog een intervieuw lezen in de aankomende editie van de Wijkkrant Tilburg Noord. Tevens ben ik samen met Martijn Kerkhofs, producer en engineer van TripleMoonStudios arrangementen aan het samenstellen voor een nieuw album .

Op dit album zullen een vijftal songs komen te staan en dit zal eind dit jaar verschijnen! Ik hou jullie op de hoogte!

Read More

Stem op Rens Hensen & Memory Lane “Alle 014 goed” CD

Posted by on 31 Mar, 2014 in Rens Hensen | 0 comments

Ik zou het zeer op prijs stellen als jullie willen stemmen op Rens Hensen & Memory Lane voor de CD “Alle 014 Goed” via de site van het Brabants Dagblad http://www.bd.nl/xtra/alle-014-goed

Dit is een initiatief van Stichting Cultuur 013 en men kan stemmen tot 9 april , 15:00 u.  Ik zou het enorm waarderen!

Read More

Verslag Live opnames CD “Alle 014 Goed”

Posted by on 24 Mar, 2014 in Rens Hensen | 0 comments

Mijn song “Memory Lane”  http://www.youtube.com/watch?v=iM4KIJX75yg  is goed ontvangen door het publiek in Paradox Tilburg tijdens de Live opnames voor de CD”Alle 014 Goed” 23 maart 2014. Ik werd begeleid door pianist Rogier Telderman.

Binnenkort zijn de opnames op de site van het Brabants Dagblad te beluisteren. Ik zou het geweldig vinden als jullie mij de support willen geven door dan op mij te stemmen. Zodra de opnames te beluisteren zijn laat ik dit weten op mijn site.

 

 

Read More

Rens Hensen tijdens CD opnamen “Alle 014 Goed”

Posted by on 17 Mar, 2014 in Rens Hensen | 0 comments

Ik ben geselecteerd voor de opnames van de CD “Alle 014 Goed” . Dit alles vindt plaats op zondag 23 maart a.s. in podium Paradox, Telegraafstraat 62 te Tilburg. Aanvang van deze middag is 14:00 u en de entree is 4 euro. Mijn optreden staat gepland rond 15:00 u en ik zal mijn song ” Memory Lane” ten gehore brengen met pianobegeleiding van Rogier Telderman.

De clip van deze song is overigens te zien op YouTube http://www.youtube.com/watch?v=iM4KIJX75yg  en tevens ook op fandalism http://fandalism.com/free68  Op fandalism is “Memory Lane”" al ruim 27.000 maal bekeken! Een reactie op YouTube stel ik ook zeer op prijs! 

Of laat een bericht achter op de website!

Ik hoop jullie te zien! tot de 23e maart.

 

 

 

Read More

Reverb Nation

Posted by on 20 Nov, 2012 in Nieuws | 0 comments

Reverb Nation

I am number 86 on the Reverbnation Singer songwriter charts world wide.

You can listen to my songs Window To Love & Memory Lane.

Together with my companion Martijn Kerkhofs I recorded some new songs and you can hear them soon on Reverbnation.

Read More